Afdrukken

Doorzichtige beugels voor een nieuwe glimlach

Logo afb1

Uit onderzoek blijkt dat het gebit het eerst opvallende kenmerk is aan een persoon tijdens de eerste ontmoeting. Met aligners hebben we geen behoefte meer aan de traditionele slotjesbeugel om rechte tanden te krijgen. Met de comfortabele en uitneembare Invisible Aligners kunt u op discrete wijze uw tandposities aanpassen. Dit heeft ook een aantal voordelen:

Behandeltijd: behandeling met aligners duurt gemiddeld een stuk minder lang dan een traditionele beugel, die wel tot 3 jaar kan duren.
Uiterlijk: De tandcorrectie is zo goed als onzichtbaar met aligners, terwijl de metalen slotjes en draadjes van de traditionele beugel opvallend zijn.
Comfort & Hygiëne: de aligners oefenen subtiel druk uit op de tanden. Ze zijn comfortabel en uitneembaar, waardoor je goed kan eten en poetsen.
Kosten: De kosten voor de aligners verschillen per behandeling, maar zijn gemiddeld een stuk voordeliger.

Drie stappen naar een nieuwe glimlach


Stap 1: Intake & Behandelplan

Wij maken in onze praktijk een complete 3D-scan van uw gebit. Deze sturen wij naar het lab waar een gespecialiseerde orthodontist een op maat gemaakt behandelplan voor u samenstelt. U krijgt een simulatie die u online kunt bekijken. Hierin ziet u stapsgewijs de manier waarop uw nieuwe glimlach wordt bereikt. Daarbij krijgt u ook de begroting en behandeltijd en kunt u akkoord gaan met de behandeling.

afb3

Stap 2: Start behandeling

Als u akkoord gaat dient u een deel van de begroting, de techniekkosten, te betalen. Dan wordt er een complete set aligners voor u gemaakt en geleverd. We maken om de 4-8 weken een check-up afspraak waarin we u verder begeleiden. De resterende kosten betaalt u gedurende de behandeling.

Stap 3: Een nieuwe glimlach

Als de behandeling is afgerond en u de laatste controle heeft gehad, krijgt u een set retainers. Deze draagt u alleen 's nachts om uw stralende lach te behouden.

afb2

Wilt u een intake-afpsraak maken? Heeft u vragen? Gebruik het contact formulier, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons.